Gespecialiseerde ambulante begeleiding

Begeleiding in je eigen omgeving

Ik ben gespecialiseerd ambulant begeleider van mensen met autisme, hoogsensitiviteit of een lichte verstandelijke beperking.

Daarnaast kan ik ook als ambulant begeleider bij je thuis komen om jou, je kind(eren) of je gezin te helpen bij verlies en rouw.

Wat kan ik voor je doen?

Wanneer je van de gemeente of een andere verwijzer een zorgindicatie hebt gekregen, kun je bij mij terecht voor ambulante begeleiding. Dat houdt in dat ik je thuis kom helpen met praktische of emotionele zaken waar je moeite mee hebt.

Ik kom altijd eerst met je praten om te kijken wat er allemaal speelt en waar je het meest hulp bij nodig hebt. Als dat duidelijk is, bedenken we samen hoe we dat gaan aanpakken – of het nu iets in je dagelijkse leven is of een probleem in jezelf of je omgeving.

Een paar voorbeelden:

  • Ik kan je helpen om beter om te gaan met je hoogsensitiviteit of autisme.
  • Ik kan je helpen als je zelfstandig woont of daarover nadenkt – denk aan boodschappen doen, schoonmaken, koken en dat soort dingen.
  • Ik kan je helpen als je kind of je gezin in de knoop zitten met verdriet om een overleden dierbare, de scheiding van je ouders, het verlies van je baan, je toekomstplannen, je gezondheid…

Meer weten?

Heb je vragen over mijn aanpak, over mijzelf of mijn tarieven, of wil je iets heel anders weten? Neem dan vooral contact met me op. Ik maak graag tijd voor een vrijblijvend gesprek.