Artikelen

Artikelen in de media

Op 17 juli 2014 werd vlucht MH-17 op weg van Amsterdam naar Kuala Lumpur boven het oosten van Oekraïne neergehaald. Daarbij zijn de broer van mijn man, zijn vrouw en hun zoon om het leven gekomen. Sindsdien heb ik me – vaak samen met mijn man – door verschillende media laten interviewen of heb ik zelf artikelen geschreven. Over onder andere vergeving, verlies en rouw en het gemis van onze familieleden. Een selectie zie je hieronder.

Interview over rouw en MH-17 proces voor RTL nieuws maart 2020

Een artikel dat ik mocht schrijven voor het omroepblad van Omroep MAX.

Dit artikel stond in 2019 in Trouw vanwege de 5-jarige herdenking van de ramp met de MH17.

Ons eerste grote interview, een maand na het neerstorten van de MH17.

‘Zij zagen onze naasten het laatst.’ Interview Trouw, oktober 2015.

De brief die we mochten schrijven voor de burgemeesters en de bevolking bij de rampplek.

In 2014, kort na de ramp met de MH17, heb ik samen met mijn man Robbert meegewerkt aan een Kruispunt-aflevering over onze omgekomen familie.

Een aantal jaren heb ik een blog bijgehouden over onze zoon met zijn hulphond Peter.