Over mij

Ik ben Loes van Heijningen – Gorter. Ik ben getrouwd met Robbert en samen zijn we de ouders van een puberzoon. Verder ben ik het baasje van Shetland Sheepdog Peter en katten Lobke en Loetje.

We wonen in Bolsward, het stadje waar ik ben opgegroeid en waar ik, na de nodige omzwervingen in de Randstad, alweer tien jaar terug ben.

Na mijn middelbare school ben ik HBO-J (jeugdwelzijnswerk) gaan studeren, wat tegenwoordig de richting ‘sociaalpedagogische hulpverlening’ (SPH) is. In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd op het gebied van hoogsensitiviteit, autisme, licht verstandelijke beperkingen en verlies en rouw. Een overzicht van een aantal andere opleidingen die ik met een certificaat of diploma heb afgesloten vind je hieronder.

In mijn werk geniet ik ervan om in verbinding te zijn met mijn cliënten, en dat is ook iets waar ik meteen naar op zoek ga. Met dat contact en vertrouwen als basis begeleid ik mensen tijdens een moeilijke fase in hun leven of bij de dagelijkse dingen, als die niet soepel lopen.

Daarbij luister ik naar wat mensen zelf willen of prettig vinden en vertaal dat naar een manier van werken, een therapie- of oefenvorm die het beste bij hen en hun situatie past.

Opleidingen en certificaten

  • HBO-J Fiswerd te Leeuwarden, afgestudeerd in 1988
  • Rouw- en verliesbegeleiding Academie voor Geesteswetenschappen te Utrecht, Cum Laude afgestudeerd in 2018
  • Geef me de vijf Basisopleiding Deventer, 2012
  • Kinderen In Een Scheiding Kies coach, 2019
  • Sensikids Koedijk diverse opleidingen van 2008 – 2017

Ik ben geregistreerd bij het SKJ-kwaliteitsregister Jeugd.